6. toukokuuta 2013

Vielä yhdet alkuvuoden villasukat

Huomasin, että en ole tainnut "raportoida" ja laittaa kuvaa yksistä sukista, jotka ovat marinoituneet keskeneräisinä käsityökorissani pidemmän aikaa. Sukat on kuvattu jo aika päiviä sitten, itse asiassa juuri samaisena päivänä kun kuvattiin mm. täällä helmikuussa esittelemäni Puro-lapaset.

Tällä kertaa kyseessä oli pariton sukka, joka kaipasi itsellensä kaveria. Kun kerran oli taas käytössä kirjava lanka, josta olen tikutellut menemään ihan perussukkaa, ei tämän kaivatun kaverin tekemiseen kovin suurta vaivaa tarvinnut. Lankana sukissa on Novitan Nalle Vuodenaika -lanka. Muistaakseni värin nimi oli syksy. Voisin kyllä varmistaa asian vanhoista Novita-lehdistä, mutta en jaksanut kaivella niitä esille tätä kirjoitusta varten.


Villasukat itselle
Lanka: Novita Nalle Vuodenaika
Menekki: 68g, koko 36
Puikot: 3mm sukkapuikot
Ohje: Novitan perussukka

Sen verran kauan yksinäinen sukka oli kuitenkin odottanut kaveriaan, että käsialani oli hieman muuttunut tänä aikana. Nyt käsialani on napakampaa. Eron oikeastaan huomaa vain sukan vartta venyttämällä, toinen joustinneulevarsi on löysempää kuin toinen. Nämä sukat passaavat itselle aivan hyvin kotikäyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti